Dutch Craftmanship

Sinds 2006 fabrikant van innovatieve e-bikes

Innovatief, modern design en de beste componenten

Wij ontwikkelen onze e-bikes van begin tot eind. Onze e-bikes worden gesmeed met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. Enkel de beste toeleveranciers worden benaderd om QWIC e-bikes te complementeren. Elk QWIC frame is handgemaakt en wordt uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Wat resulteert in de beste e-bikes in de markt.

Perfect voor woon-werkverkeer

Met elke QWIC e-bike kom je zonder te zweten aan op je werk. Met de ondersteuning aan heb je nooit meer wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen van A naar B. Wil je na een lange werkdag even stoom afblazen op je e-bike, zet dan de ondersteuning lager of vlieg juist in de hoogste ondersteuning naar huis!

Hoogwaardige componenten

Welke e-bike je ook kiest, alle QWIC elektrische fietsen zijn voorzien van hoogwaardige en duurzame componenten. Dankzij het oog voor detail en innovatieve oplossingen zijn onze e-bikes onderhoudsvriendelijk. Dit maakt onze e-bikes ideaal voor woon-werkverkeer.

Vakmanschap

Een gepassioneerd team werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van onderscheidende e-bikes. We zien het als een modern ambacht waarmee we elkaar en onze klanten kunnen inspireren. Het merendeel van onze medewerkers gebruikt de QWIC e-bike voor woon-/werkverkeer. Zo worden alle dagelijkse uitdagingen zelf ondervonden en meegenomen in de ontwikkeling van het uiteindelijke product.

klik hier voor de site van Qwic

 

MN7D+ in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar in heren of dames uitvoering
de IMN7+ is er ook in verschillende uitvoeringen met of zonder riem, of misschien heeft u liever een automaat. Ook hier is er de keuze uit een heren of dames frame in verschillende maten.