Batavus

Sinds 1 januari 2021 zijn wij weer officieel Batavus dealer

Fietsen doe je samen, je hele leven. Je eerste meters zonder zijwieltjes. Daarna helemaal zelf naar school en weer later met een vriendje of vriendinnetje achterop. Onderweg naar je nieuwe baan of tijdens een vakantie de heuvels af in binnen- en buitenland. Veilig met je kindje voorop of samen lange tochten maken. Je fiets groeit met je mee tijdens alle levensfasen. Batavus is een echt familiemerk en groeit daarom met je mee. En, verschillende mensen, verschillende wensen. Wat het ook is waar jij waarde aan hecht: je fiets moet aansluiten bij jouw manier van leven. Batavus denkt hierover na. Al sinds 1904.

Een fiets die bij jou past

Voor onze ontwerpers is maar een ding belangrijk: jou optimaal laten genieten van je Batavus. Zo plezierig, veilig, duurzaam, stijlvol en comfortabel mogelijk. We hebben al deze kenmerken in verschillende gradaties in onze fietsen verwerkt. Omdat een goede fiets ook mooi mag zijn. En omdat bij een trendy fiets veiligheid net zo belangrijk is als bij een comfortabel model. Zo heeft elke fiets zijn eigen karakter en is er altijd een fiets die bij jou past. Of je nu net vier bent en voor het eerst naar school gaat, een sollicitatiegesprek hebt, of samen op fietsvakantie gaat. Fietsen doe je samen, met plezier.

Veilig en vertrouwd

Al ruim een eeuw maken wij fietsen vanuit onze fabriek in Heerenveen. Sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen waarmee jij zorgeloos de weg op kunt. Onze fietsen zijn allemaal met evenveel liefde en aandacht ontwikkeld en samengesteld door echte vakmensen. We kijken kritisch naar onszelf en vragen externe specialisten om feedback. Zo kunnen we continu de hoogst haalbare kwaliteit leveren. En voordat onderdelen of fietsmodellen in productie worden genomen, testen wij ze eerst grondig in ons eigen testcentrum.

Al onze frames worden gemaakt volgens de allerhoogste normen en worden intensief getest. Bijna elke Batavus is uitgerust met een solide slot, krachtige reflectoren en een betrouwbare naafdynamo. Zo heb je consistente stroomvoorziening voor de verlichting van je fiets. Door de beste materialen te gebruiken doen we er alles aan om jou van een veilige, betrouwbare en solide kwaliteitsfiets te voorzien. Het is belangrijk dat je op je fiets kunt vertrouwen. Jij op je fiets, samen met je partner, met of zonder kinderen of in gezelschap van vrienden.

Batavus fietsen zijn fun

Wat maakt fietsen zo leuk? Voor de een is het dat het je vrijheid geeft. Snel even naar de stad, op pad in de omgeving op je vrije dag, of lekker lang toeren. Dat is genieten! Voor de ander gaat het om het comfort van een fiets. Want naast veiligheid besteden we veel aandacht aan comfort, verkregen door bijvoorbeeld verstelbare onderdelen waardoor je de perfecte zithouding voor jezelf kunt creëren. Ideaal! Voor een derde maken juist het design en innovaties het verschil. De allernieuwste snufjes en trends verwerkt in je fiets, dat is toch super? Kortom, iedereen geniet op zijn eigen manier van fietsen.

We besteden ook veel aandacht aan de styling en het design van onze fietsen. Onze stylistes en ontwerpers bezoeken veel beurzen en presentaties waarin de laatste trends op het gebied van kleuren en prints worden gepresenteerd.

Batavus fietsen zijn daarom qua styling en design helemaal van deze tijd. Met eigentijdse materialen, trendy kleurcombinaties en fraaie details in de afwerking is een Batavus fiets een verrijking van je leven. Omdat elke fiets zijn eigen karakter heeft, is er altijd een Batavus die perfect bij jou past. Ook inspireren we je graag met leuke accessoires voor je fiets, zoals tassen, manden, sloten en kinderzitjes.