Accu’s verouderen. Dat geldt ook  voor de accu van de elektrische fiets. Iedereen die een fiets heeft met trapondersteuning merkt op een gegeven moment dat de actieradius  geleidelijk aan kleiner wordt. Op een gegeven moment is de accu aan vervanging toe.

Revisie is dan een mogelijkheid om de accu weer als vanouds te laten presteren. Bij revisie worden de oude cellen verwijderd en vervangen door een compleet nieuwe set. Dus in de bestaande behuizing wordt een nieuwe accu geplaatst. Dit bespaart vaak veel geld.

De kwaliteit van de revisie die bij ons word uitvoert is hoog. Wij realiseren ons dat de trapondersteuning een belangrijke bijdrage levert aan de mobiliteit van de gebruiker. Daarom spannen we ons in om een degelijke revisie uit te voeren zodat onze klanten probleemloos kunnen genieten van hun vrijheid. We onderstrepen dit door een garantie periode te hanteren van 24 maanden. Een revisie zal ongeveer 10 tot 15 werkdagen in beslag nemen. (Ivm drukte in de zomertijd kan de revisietijd oplopen tot ongeveer 4 a 5 weken)

Voor een prijsopgave of offerte kun u langskomen in onze winkel of mailen naar : mail@derijwielcentrale.nl